NATURLIGT LÄNGRE HÅR? RICINOLJA!

Hola chicas!

Idag började jag med en spännande sak. Nämligen ricinolja!
Den här lilla magiska oljan ska få håret att växa ca 5 cm på en månad, grymt va?!
Det ska även förstärka håret och göra så att man får bättre hårkvalité och gör det tjockare.
Man lägger i oljan i hårbotten och topparna och väntar 20-30 minuter innan man sköljer ur. Det här ska man göra ca 3 ggr i veckan. Hur snabbt man ser resultat går ju från person till person, men oftast ser man resultat efter bara 2 veckor. Låter lite för bra för att vara sant, men det är ju upp till bevis... Hoppashoppas det funkar nu!



Så här ser mitt hår ut nu. Har just nu ganska dålig hårkvalité och tappar mycket hår, vilket
har gjort att det tunnats ut en del och blivit lite kortare.






The magic oil!


Kommer lägga upp en bild i veckan några veckor framöver på mitt hår för att se resultat.

Så ett litet tips från mig för bättre hår helt enkelt!





ECO BAZAAR!

Hej!

Nu var det ett bra jävla tag sen jag skrev här. Det beror mest på att jag inte vet vad jag ska skriva. Dålig fantsi. Jag skriver oftast när jag har vart med om nåt riktigt kul, shoppat nåt fint osv, tycker det känns så onödigt att uppdatera och skriva nåt tråkigt inlägg om ingenting liksom.. Ja, ni fattar? Nu är det så att jag har shoppat en jäkla massa fina saker på senaste tiden, och gjort roliga saker, så en del inlägg kommer nog inom snar framtid!

Igår var en väldigt spännande och rolig dag! Jag och min klass hade nämligen en modevisning på Dalarnas museum, då vi visade upp våra fina kreationer som vi jobbat stenhårt med i veckor. 2 outfits var gjorde vi, en "showpiece" och en "normal". Är sjukt nöjd med vad jag har tillverkat och supernöjd över att jag valde fina Caroline Wallström som min modell.
Även jag gick modell åt min bästa vän Jenny vilket var hur roligt som helst. Var helt sjukt nervös innan jag skulle gå upp på den där catwalken, men som tur var så gick det finemang och jag kan inte va annat än stolt över mig själv att jag klarade det. Det var ett ögonblick jag faktiskt växte i mig själv.

Så nöjd tjej, det är jag det!





Min "showpiece" som jag har sytt!






& min "normala/trendiga"!







Jag i Jennys "trend"-outfit!


Slänger in något/ några till inlägg nu i veckan på nya köp osv.

Nattinatti!





RSS 2.0